ایرانیان جهان

آخرين مطالب

حمله به ایران بسیار خطرناک خواهد بود؛ حتی کارزار بمباران پی‌درپی تاسیسات هسته ای | ترامپ به تله نتانیاهو در قبال ایران می‌افتد؟ ایالات متحده آمریکا

حمله به ایران بسیار خطرناک خواهد بود؛ حتی کارزار بمباران پی‌درپی تاسیسات هسته ای | ترامپ به تله نتانیاهو در قبال ایران می‌افتد؟
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، «دونالد ترامپ» رییس‌جمهور آمریکا در حوزه محوری خاورمیانه باید دست به عصا راه برود تا به اهداف خود برسد و در این مسیر با چالش‌های متعددی روبروست که دست بر قضا رژیم صهیونیستی یکی از اصلی‌ترین این چالش‌هاست.
حد نصاب مانور آمریکا در قبال ایران مجموعه سیاسیون آمریکایی چه جمهوری‌خواه و چه دموکرات به خوبی از حد نصاب مانور و تهدیدات و فرصت‌های خود در خاورمیانه و در قبال ایران آگاه هستند.
اگرچه سعی دارند بر اساس اطلاعات غلط اسرائیل ایران را ضعیف نشان دهند اما به خوبی می‌دانند در برابر ایران نباید فریب طرح‌های نتانیاهو را بخورند.
طرح‌های که به تله گرفتاری شدید آمریکا در خاورمیانه و تهدید هژمونیک این کشور در دنیا می‌تواند بدل شود. چالش با ایران این تهدید را به دنبال دارد تا آمریکا را به سرنوشت ابرقدرت‌های افول یافته چون انگلیس بدل سازد.
آمریکا اگر در حوزه تهدیدات خود پا را فراتر گذاشته و با ایران روبرو شود شماره معکوس تضعیف آن شکل می‌گیرد؛ موضوعی که ترامپ به خوبی از آن آگاه است و خوب می‌داند که حرکت در مسیر اهداف نتانیاهو درست دور شدن از اهداف دولتش است.
هشدار اکونومیست به ترامپ نشریه انگلیسی اکونومیست در مطلبی از ابعادی واقعی وضعیت ایران و نوع برخورد ترامپ با آن پرده برداشت.
اکونومیست این پرسش را مطرح کرده است که برای رویارویی با توان هسته‌ای ایران چه باید کرد؟ این نشریه با یادآوری تمایل شماری از سران اسرائیل برای دست‌زدن به اقدام نظامی علیه تاسیسات هسته‌ای ایران نوشت: «تنها چیزی که اسرائیل به آن نیاز دارد این است که آمریکا بمب‌های سنگرشکن را در اختیار این کشور قرار دهد و در رویارویی با انتقام گریزناپذیر ایران به آن‌ها کمک کند.»
اکونومیست با هشدار به ترامپ و بیان اینکه آمریکا با این اقدام مسئله هسته‌ای ایران را نمی‌تواند حل نمی‌کند، می‌نویسد: «حمله بسیار خطرناک خواهد بود. می‌تواند منطقه‌ خاورمیانه را به‌هم بریزد و آمریکا را سال‌ها درگیر آرام‌کردن آن کند. حتی کارزار بمباران پی‌درپی (تاسیسات هسته‌ای ایران) توسط آمریکا نمی‌تواند دانش هسته‌ای ایران را از بین ببرد؛ اما در این میان فرصتی برای دیپلماسی وجود دارد که به نظر می‌رسد ترامپ مشتاق آن است.»
ترامپ دیدگاهی معامله گرایانه دارد و از اهداف آخرالزمانی صهیونیست‌ها دوری می‌کند و این سرفصل اصلی اختلافات این دو را رقم زده است. در خاورمیانه ترامپ به دنبال ایجاد تعادل و همچنین حل مسئله آن برای رسیدگی به چین و روسیه است اما اسرائیل همچنان سعی دارد آمریکا را در خاورمیانه نگه دارد.
تضاد منافع آشکار ترامپ و نتانیاهو از این رو اختلافات نتانیاهو و ترامپ بسیار جدی به نظر می‌رسد؛ به‌ویژه اینکه در بسیاری از موارد خصوصا ایران و خاورمیانه این منافع در نحوه اجرا و نتایج حاصله با تضاد فاحشی روبروست.
آنچه نتانیاهو می‌خواهد انجام دهد نه تنها با برنامه‌ریزی ترامپ اختلافات فاحشی دارد بلکه تخریب کننده این برنامه است و از این رو ترامپ با چالش جدی دیدگاه‌های سران اسرائیل روبروست.
ترامپ به‌دلیل دیدگاه خطرات مهلک رژیم صهیونیستی ترجیح می‌دهد وارد نزاع با ایران نشود اما نتانیاهو سعی دارد آمریکا را وارد یک جنگ کند. این درحالی است که خاورمیانه تنها یک ایران با فضای خالی نیست و خصوصا کشورهای عربی که قرار است با سرمایه‌گذاری در آمریکا ترامپ را به آرزوهای خود برسانند به شدت از فضای تنش‌زا خصوصا با ایران اجتناب می‌کنند.
نتانیاهو با سیاست‌های خود، بدنبال آن است که آمریکا همچنان بر خاورمیانه تمرکز کند و به نفع اسرائیل در منطقه گرفتار بماند اما ترامپ با نگاه به چین و روسیه و رقابتی بزرگتر باید همه چیز را مدیریت کند.
رئیس جمهور آمریکا به این تضاد منافع به خوبی پی برده و سیاست‌های ماجراجویانه اسرائیل را سم مهلکی برای سیاست‌ها و برنامه‌های خود می‌بیند. موضوعی که به‌یژه باید منظور نظر گروه‌های سیاسی داخلی ایران قرار گیرد که دوقطبی جنگ و مذاکره با آمریکای ترامپ را در ایران القاسازی می‌کنند.
این درحالی است که برنامه ترامپ تنها در حوزه تضعیف ایران متمرکز شده و هیچ تنشی غیر از این در سیاست‌های وی نمی‌گنجد. بنابراین بازی مرگ و زندگی برخی گروه‌های سیاسی در داخل ایران موید آن است که یا از مناسبات جهانی بی‌خبرند یا اینکه برنامه خود را برای ترسیم یک فضای غیر واقعی دنبال می‌کنند.
کد خبر 922547 منبع: فارس برچسب‌ها بنیامین نتانیاهو خبر ویژه دونالد ترامپ

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1349852/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مصر شدیدا کوچاندن اجباری مردم غزه را رد کرد

درخواست نخست وزیر انگلیس برای اعمال فشار مضاعف از سوی اروپا بر روسیه

افزایش 18 درصدی صادرات کالاهای غیرنفتی از کشور| چین، مقصد نخست صادرات

ترامپ : فکر نمی‌کنم وجود نیرو در پاناما ضروری باشد

توضیحات سخنگوی وزارت خارجه درباره زمان بازگشایی سفارت‌خانه‌های تهران و دمشق

سفر عراقچی به افغانستان صرفا دیپلماتیک و سیاسی نبود

جنگ تعرفه ؛ گل به خودی که ترامپ به مردم آمریکا زد

چه کسی هزینه‌های منوتو و اینترنشنال را میپردازد؟

سخنگوی وزارت امور خارجه: هیچ کشوری به اندازه خود آمریکا به اعتبار دلار ضربه نزده است

بقائی: از سوی آمریکا چراغی مشاهده نکردیم

هشدار آلمان‌ها به ترامپ؛ آمریکا هم چیزهای برای از دست دادن دارد

پشت پرده سفر عراقچی به قطر درباره مذاکره با آمریکا

حضور ورشو در مذاکرات صلح اوکراین به سود کی‌یف خواهد بود

چرا ترامپ درباره ایران سکوت کرده؟

ترامپ از قطع کمک‌ها برای آفریقای جنوبی خبر داد

ریزش رمزارزها و سرنوشت عجیب دوج‌کوین، ریپل و کریپتو و آلت‌ کوین‌

ریزش رمزارزها و سرنوشت عجیب دوج‌کوین، ریپل، کریپتو و آلت‌ کوین‌

پیامی جز «هیچکاره بودن» پزشکیان ندارد

رئیس‌جمهور آفریقای جنوبی جواب ترامپ را داد

آمریکایی‌ها گفتند که صندوق خیریه نیستند و این معنادار است

خنجر ترامپ روی گلوی همسایگان آمریکا

تشدید رقابت میلیاردرها با ناسیونالیست‌ها در دولت ترامپ

سرمقاله صبح نو/ پشت‌پرده خطرناک دوقطبی‌سازان

هراس نتانیاهو از بازداشت و تغییر مسیر پرواز به سمت واشنگتن

نماینده اسرائیل: چرا مصر در حال تقویت ارتش خود است؟

خروج دومین گروه از بیماران و مجروحان از غزه به مصر

دست برتر در نبرد روایت‌ها؛ مقاومت فلسطین چگونه از تبادل اسرا یک پیروزی ساخت؟

5 کشته و زخمی در انفجار شمال غرب مسکو

رویترز: عربستان و امارات گزینه‌های احتمالی برای نشست ترامپ و پوتین هستند

عرضه بیش از 15 تن شمش طلا در مرکز مبادله ایران

ابهامات افزایش قیمت حامل‌های انرژی و قاچاق سوخت از زبان رئیس کمیسیون انرژی مجلس

حجم انتقال گاز به 880 میلیون مترمکعب گاز در روز رسید

نماینده مجلس: نیروهای شرکتی‌ از ابتدایی‌ترین حقوق استخدامی محروم هستند

پوستر روز بازی استقلال؛ به یاد مهدی حاج محمد / عکس

قیمت دینار عراق 15 بهمن 1403

عراق و سوریه پس از سقوط اسد؛ فرصتی ممتاز برای همکاری دوجانبه

ایران و عراق مصمم به حمایت از جبهه مقاومت و توسعه روابط

لیگ نخبگان آسیا| استقلال 0-0 الشرطه عراق؛ ساعت 19:30

قیمت دینار عراق، درهم امارات و سایر ارزها در بازار امروز 15 بهمن 1403 + جدول

توسعه روابط اقتصادی و سیاسی ایران و عراق در دستور کار است

پوستر زیبای باشگاه استقلال مقابل الشرطه با یاد ستاره فقید + عکس

آشنایی با مقاصد زیارتی عراق

تاکید بر توسعه ریلی و راه آهن خرمشهر-بصره در نشست روسای مجلس ایران و عراق

رئیس پارلمان عراق: نباید امنیت منطقه مورد تهاجم قرار بگیرید

توسعه ریلی و راه آهن خرمشهر-بصره در نشست روسای مجلس ایران و عراق تاکید شد

قالیباف: ایران و عراق برای حمایت از جبهه مقاومت مصمم هستند | المشهدانی: ما در کنار ایران مانند دو بال حرکت می کنیم

نماینده بوکان: آیا حق مردم این همه فشار اقتصادی و معیشتی است؟

روسیه با چه کشورهایی بیشترین مراوده تجاری را دارد؟ | یخ تجارت

دیدار مدیران عامل و اعضای هیأت‌مدیره بانک دی و بانک شهر؛ گامی در جهت هم‌افزایی نظام بانکی

هیچ مدیری منتی برای انجام وظایف قانونی به مردم ندارند